Søg i artikler

Sidste helt inden Overwatch 2

Oprettet: 23-03-2020 08:20:44

Activision Blizzard har løftet sløret for den nye helt: Echo som kommer til at være den sidste af de 32. helte der er i Overwatch. De har også lagt en "Echo Origin Story" ud som de plejer at gøre når der tilføjes en ny helt. Echo kommer til at få rollen som DPS og er især stærk mod Reinhardt's "Barrier Field" og generalt bare alle skjolde.

Echo's evner giver hende en unik DPS-rolle, som er anderledes end de tidligere helte. Med "Flight" kan Echo give sig selv et kort løft for at flyve op i luften og svæve lidt ligesom Mercy. "Du kan sammenligne Echo med måske en drage (og det er ikke den der spyer ild) på den måde, hun bevæger sig gennem himlen", sagde Jeff Kaplan som er Overwatch's Game Director. "Dette gør hende svær at ramme for nogle karakterer, men vil blive modvirket af Hitscan-helte."

Dernæst har Echo Sticky Bombs der skyder flere projektiler mod en fjende. Hvis de lander, klæber de sig mod fjenden og detonerer efter kort tid. Hendes ultimate er Focus Beam, der gør fire gange så meget skade på et mål, der er under 50%. og den er især stærk overfor Reinhardt's skjold som bliver brudt meget hurtigt.



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar