Søg i artikler

Spil der kommer i december

Oprettet: 28-11-2019 12:36:57

Vi er nu i slutningen af november og her tager vi et kig på hvad der lander i vores shop i løbet december. Desværre er der ikke nogen kæmpe titler der bliver smidt i denne måned, men man må sige efter en travl oktober og november er der massere af spil man kan smide på sin ønskeliste ;)

Phoenix Point er det nye strategispil fra skaberen af ​​den originale X-COM-serie. Det indeholder turbaserede taktik og verdensbaseret strategi i en kamp mod en skræmmende trussel fra rummet. fjenderne vil udvikle sig imod din taktik, hvilket skaber en enorm række udfordringer og overraskelser på slagmarken. Spillet skal aktiveres og spilles igennem Epic Games

Darksiders Genesis

Darksiders er nu tilbage med endnu et spil i serien: Darksiders Genesis. Du er den skydegale rytter Strife som nu kan spilles for første gang i serien! DARKSIDERS: GENESIS er et action-eventyrspil, hvor man skal smadre sig gennem horder af dæmoner, engle og alt derimellem på en tur til Helvede og tilbage med rødglødende pistoler og skarpe sværd. Genesis giver spillerne det første kig på verdenen fra DARKSIDERS før begivenhederne i de originale spil.

Transport Fever 2

I Transport Fever 2 står du får at sætte en transportinfrastruktur i en verden. Forbind byerne og send ressourcer frem og tilbage for at se byerne vokse sammen med deres behov. Levér varer for at drive økonomien. Oplev de største logistiske udfordringer fra 1850 til i dag, og byg et transportimperium som ikke er set andre steder på kloden!

Aquanox har stadig ikke fået en release dato men står stadig til at komme i denne måned, så derfor er der ikke så meget andet at gøre end at krydse finger. Aquanox Deep Descent er en første person undervands køretøj shooter, hvor spillere styrer en række skræddersyede u-både som er klar til at engagere sig i voldsomme kampe i den dystopiske dybhavs verden af Aqua.

BIOMUTANT

Ligesom Aquanox har BIOMUTANT heller ikke fået en release dato. BIOMUTANT er en open-world, post-apokalyptisk Kung-Fu fable RPG, med et unikt kampsystem, der giver dig mulighed for at blande nærkamp, ​​rækkevide og mutant evner. En pest ødelægger jorden, og træet af liv er bløder død fra dens rødder. Stammerne er opdelt. Udforsk en verden i uro og definer din skæbne - vil du være frelser eller føre den til en endnu mørkere skæbne?



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar