Søg i artikler

Det sidste nye fra CS:GO

Oprettet: 07-12-2018 13:28:31

Valve indkalder til et haste-pressemøde med en epokegørende nyhed. Deltagerne møder en tom scene med en stor, mørk skærm som baggrund. En anspændt stilhed breder sig i salen, men brydes, da lyden af et englekor strømmer ud af skjulte højtalere. Selveste Gabe Newell, iklædt en hvid toga, sænkes ned på scenen via usynlige wirer.

Gabe skuer ud over salen igennem sine runde Harry Potter-briller, før hans dybe røst strømmer ud i rummet som lyden af en fjern tordenstorm. "I har spurgt efter det længe, og nu er det her endelig." Lyden af deltagernes forvirrede mumlen summer i salen, indtil et billede toner frem på skærmen. En. To. Tre lodrette streger.

En kakofoni af glædesgråd og skrig eksploderer, og flere deltagere besvimer ligefrem. Gabe løfter sine store, stærke hænder og kalder til ro. "Ja, det er rigtigt..."

Mere tekst kommer frem på skærmen, og de tre lodrette streger tager deres fulde form af et T, endnu et T og et L, da ordene 'BATTLE ROYALE' tager sin form. Skrigene og gråden fra publikum starter op igen, men tager nu en mere dyster form, imens Gabe kaster en røgbombe og forsvinder.

Kort fortalt: Counter-Strike Global Offensive er nu gået free-to-play, og lancerer deres eget tag på battle royale-genren med 'Danger Zone' (indsæt selv Top Gun-temasangen).



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar