Søg i artikler

4 spil der manglet i årets showcase

Oprettet: 20-06-2022 09:43:57

Sommerens showcase er forbi og selvom der blev vist lidt der kunne være noget guld syntes jeg det var lidt tamt i år. Syntes der manglet nogle nyheder på et par store titler og generelt var der ikke noget der blev annonceret som sådan var hæsblæsende. Så jeg kom til at tænke på hvilke der manglet for at gøre det en del bedre showcase.

Elden Ring DLC

Et personligt ønske var en annoncering af en DLC til Elden Ring. Var det et longshot? Måske… men man har jo altid lov at håbe. Men hvis man har set hvordan Fromsoftware tidligere har håndteret DLC’er var det måske ikke så urealistisk endda. Elden Ring som kom ud tidligere på året er allerede udråbt til at være årets spil for mange inklusiv mig selv.

Elder Scrolls 6

Den alle ventede på forgæves. Det var klart at det var den som nok de fleste gerne vil have en opdatering på i form af enten en cinematic eller noget gameplay men der var absolut ingen nyheder til The Elder Scrolls 6 i år hvilket er meget skuffende. Todd Howard udtalte sig fornyeligt at deres fokus ligger på Starfield så vi kan nok godt først forvente at få nogle ”rigtige” opdateringer på spillet efter Starfield er udkommet.  

Skull & Bones

Skull & Bones er et kommende action-eventyr-videospil udviklet af Ubisoft Singapore og udgivet af Ubisoft. Spillet blev annonceret ved E3 2017 og efter det har det været meget begrænset af nyheder der er kommet ud siden. Det seneste vi fik var noget gameplay der leaket engang i sidste måned og det så lidt ”rough” ud. Man kan så aldrig vide hvornår videon var optaget men man kan håbe det er et stykke tid siden da det bare ser ud som et Black Flag reskin.

Jeg håber bare de nailer den da hvis de bare tager det rigtige fra Assassin’s Creed Black Flag og måske kombinere det med noget For Honor combat kan det gå hen at blive et rigtig fedt pirat spil som jeg personligt er en genre der har fået for lidt kærlighed.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Kommer Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nogensinde ud? Det håber vi. Der blev ikke vist noget i den her sommer showcase. Der blev vist en 21 minutters lang gameplay video på E3 2019 men tror stadig vi er et stykke ude. Måske engang sidst i 2022 eller måske først 2023 kan også være vi skal længere ud end det desværre.

Det var lige dem jeg syntes der godt kunne komme en opdatering på. Er der nogle du syntes der manglet? Måske Fallout 5 som Todd Howard fornyeligt snakket lidt om eller måske Kerbal Space Program 3 eller noget helt tredje?



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar