Søg i artikler

Elden Ring's nye multiplayer mod

Oprettet: 30-05-2022 09:32:35

Elden Ring er og forbliver nok også årets spil men hvis der var en ting den manglede var det en ordentlig måde at co-op på. Online delen fra FROMSOFTWARE var simplethen ikke klar til at tackle den åbne verden.

Heldigvis er modderne i fuld i gang med at tilføje ting / løse de få problemer som man nu kan finde i spillet. Veteran Souls serie modder LukeYui som blandt andet har lavet Blue Sentinel og Sekiro Online har nu lavet en løsning til Elden Rings meget låste multiplayer med moddet Seamless Co-op som nu er gået i open beta.

Hvad gør Seamless Co-op så? Kort sagt giver moddet dig mulighed for at spille med venner gennem hele spillet uden begrænsninger. Med dette mod er det teoretisk set muligt at spille spillet fra tutorial op til den sidste boss i en samarbejdssession.

  •        Hvis en spiller dør, vil de genoplive i den samme verden ved det sidste Site of Grace, de hvilede ved. Sessionen vil ikke blive afsluttet.
  •        At besejre bosser og rydde områder sender ikke længere samarbejdspartnere hjem.
  •        Alle tågevægge/barrierer, der normalt begrænser multiplayer-zonen (sammen med deres respektive teleporter), er væk.
  •        Alle spillere kan bruge torrent (forudsat at de har fløjten) i en session sammen.
  •        Alle waypoints synkroniseres, så du lettere kan navigere rundt i verden i en gruppe.
  •        Når en spiller hviler på et Site of Grace, nulstilles verden for alle spillere. Dette er nødvendigt for at forhindre fjendens desynkronisering.
  •        Spilprogressionsbegivenheder gennemført i onlinespil vil også fremskride spillet i din egen solo verden.

Som nævnt tidligere er moddet stadig i open beta og dermed kan man ikke forvente en hel problemfri oplevelse, men dette er lige hvad spillet mangler hvis du spørger mig.

Hvordan downloader man så moddet?

  •        Download mod-filerne fra Elden Ring Nexus og smid dem i din installationsmappe, som standard C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Elden Ring/Game.
  •        Åbn .ini-filen "cooppassword" i mappen "SeamlessCoop", og indstil din foretrukne adgangskode efter linjen "cooppassword ="
  •        Få dine samarbejdspartnere til at indstille den samme adgangskode i deres installation, og brug derefter moddens brugerdefinerede elementer til at åbne dit spil for adgangskodekammerater eller slutte sig til deres. Moddet vil så forbinde jeres verdener.

OBS: Jeg vil anbefale at man lige læser mod beskrivelsen da man kan risikere at blive bannet fra Elden Ring hvis man gør det forkert udover at FROMSOFTWARE tjekker checker for cheats er en af deres primære måder at vurdere spillere på og udstede bans på er regelmæssig kontrol af gemte filer. Men da moddet har dens egen launcher og laver en separat save fil er chancen lille men det skal lige nævnes at chancen for ban er der hvis man piller ved filerne efter de er sat ind.



Relaterede produkter

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar