Søg i artikler

Endnu en fantastisk udvidelse til Planet Zoo

Oprettet: 29-12-2022 11:43:36

PLANET ZOO: GRASSLANDS ANIMAL giver spillere mulighed for at opleve nye spektakulære arter fra græssletten. Pakken indeholder otte forskellige dyr, der alle bor på steppen, sletten og prærien rundt omkring i verden, inklusive mankeulven, emuen og det niringede bæltedyr. Alle disse dyr er forbundet via græsset, som dækker deres hjem, uanset om de bruger det til at finde ly, græsse eller skjule sig for deres bytte.

Derudover får spillere også mulighed for at prøve det nye kampagnescenarie, der udspiller sig i smukke argentinske omgivelser. I scenariet skal spillere hjælpe den rige influencer Tiffany Summers med at flytte sine mange dyrevenner fra et palæ til mere passende omgivelser, mens de samtidig hjælper hende med at få en licens til at beholde sine dyr på lovlig vis.

Udover de otte nye dyr får spillere også mulighed for at bygge en sommerfugleudstilling, hvor de kan vise fem forskellige arter: Phoebis sennae, dagpåfugleøje, Morpho menelaus, monarksommerfugl og svalehale. Dette er den første udstilling i spillet med flere arter, og det giver spillere mulighed for at vise deres gæster de smukke sommerfugle.

Alt i alt er PLANET ZOO: GRASSLANDS ANIMAL  et must-have for fans af Planet Zoo, der ønsker at udvide deres zoo med nye spektakulære arter. Pakken tilbyder otte nye dyr, der alle har unikke karakteristika, samt muligheden for at bygge en sommerfugleudstilling og prøve det nye kampagnescenarie. Hvis du er fan af dyrespil og elsker at bygge og administrere dine egne zoos, så er PLANET ZOO: GRASSLANDS ANIMAL et must-have.



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar