Søg i artikler

Nye spil i oktober

Oprettet: 25-09-2019 11:01:16

Her tager vi lige et kort kig på hver spil der kommer i næste månede ;)

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint er efterfølgeren til Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands hvor din gruppe bliver skudt ned og i skal nu stoppe den hemmelige millitær gruppe der har invaderet øen. Udforsk Auroa, hjemsted for Silicon Valley gigant Skell Technology, både på og off-road, i luften, på land og til søs. Fordyb dig i et mystisk sted, hvor de mest arkitektonisk avancerede bygninger møder den vildeste og mest uberørte natur. 

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint open beta starter forresten også her i weekenden og du kan allerede pre-loade det nu. :)

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Team17 er tilbage med en ny Yooka-Laylee: Yooka-Laylee and the Impossible Lair i dette helt nye platform eventyr er vores helte nød til at stoppe Stort B igen ved at træde ind i hans "Umulige Hule" og ødelægge hans planer og med hjælp fra den royale Bitallion har de måske en chance for at stoppe ham!

Yooka-Laylee and the Impossible Lair kan forudbestilles her: https://www.playgames.dk/2803-yooka-laylee-and-the-impossible-lair.html

GRID

GRID er tilbage efter en pause på fem år. GRID er et racerspil som intet andet og vender nu tilbage med en medrivende og helt ny spiloplevelse, hvor hvert eneste racerløb giver dig chancen for at vælge din egen vej, skabe din egen historie og nå til tops i motorsportverdenen. 

GRID kan forudbestilles både i Standard og Ultimate Edition her: https://www.playgames.dk/2722-grid.html

WWE 2K20

WWE 2K20 er tilbage igen i år med mere wrestling, nu med begge køn og i dette års WWE 2K vender 2K Towers tilbage! 2K inviterer spillerne til at træde ind i den firkantede cirkel med WWE 2K20, der udkommer 22. oktober. Dine yndling-Superstars, -Legends og -Hall of Famers fra WWE og de bedste fra NXT slutter sig til løjerne og fejrer WWE 2K-seriens genfødsel!

WWE 2K20 kan forudbestilles både i Standard og Deluxe Edition her: https://www.playgames.dk/2799-wwe-2k20.html



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar