Søg i artikler

Spil der kommer i denne Måned

Oprettet: 10-03-2019 14:16:22

Vi er nu tæt på midten af marts og der er stadig masser af spil der mangler at udkomme!

Tom Clancy's The Division 2
Spillet og virussen er flyttet fra New York til Washington DC hvor der nærmest er udbrudt borgerkrig og det er nu dig der står for at få byen på rette spor igen. Efter at have prøvet betaen ser spillet ud til at være nogenlunde det samme som den første i serien bare mere kompleks.
Tom Clancy's The Division 2 udkommer d. 15 marts


ONE PIECE World Seeker
ONE PIECE er nu tilbage! Så lad kompasset blive hjemme, og slut dig til Luffy på det helt nye eventyr, hvor du kan opleve kræfterne i den legendariske gum-gum-frugt, og hvor du skal afdække skjulte hemmeligheder på en original ø, du aldrig har set før. Tid til at sætte sejl!.
ONE PIECE World Seeker udkommer d. 15 marts


Sekiro: Shadows Die Twice
FROMSOFTWARE som er kendt for Dark/Demon Souls serierne er nu tilbage med Sekiro: Shadows Die Twice. Det foregår i Japan og spillet ser ekstremt flot ud, og som vi kender FROMSOFTWARE så ser det selvfølgelig også ekstremt svært ud.
Sekiro: Shadows Die Twice udkommer d.22 marts


Outward
I Outward starter du ikke som en Gud eller en ”Dovahkiin” og det vil du også komme til at mærke når du udforsker Outward’s verden som er fyldt med sygdomme, banditter og farlige områder!
Outward udkommer d.26 marts


Generation Zero
Generation Zero er endnu en af dem der går under survival genren. Spillet foregår i 1980'ernes Sverige, hvor lokalbefolkningen er forsvundet, og maskiner af ukendt oprindelse bevæger sig rundt i gaderne. Du skal udforske den åbne verden for at løse mysteriet!
Generation Zero udkommer d.26 marts


Tropico 6
El Presidente er tilbage! Tropico 6 er nu tilbage med mere af det sjove citybuilding og den dårlige humor. Personligt har jeg savnet den ekstrem dumme Penultimo da jeg fandt ham sjov i både Tropico 4 og 5.
Tropico 6 udkommer d.29 marts



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar