Søg i artikler

Spil vi kommer til at spille i 2020

Oprettet: 10-12-2019 13:09:45

Her tager vi et kig på alle de store spil der kommer i 2020 og det ser ud til at det bliver et af de helt store år inden for gaming ;)

Watch Dogs: Legion

Ubisoft kommer med endnu et skud på Watch Dogs Serien har været lidt hit and miss da den første Watch_Dogs fejlede men personligt kan jeg faktisk godt lide Watch Dogs 2 og jeg syntes de fik rettede meget af det der manglede I et’eren. Men det vi har set fra Watch Dogs Legion ser faktisk rigtig lovende ud , desværre var de nød til at skubbe releasen men det ser jeg kun som en positiv ting. Det giver dem mere tid til at pudse spillet og jeg tror at Ubisoft har lært lidt af deres tidligere fejl. Så mon ikke det er nu de rammer den perfekt. Jeg ved vi er flere på kontoret der allerede har forudbestilt spillet!

 

Watch Dogs Legion kommer engang I 2020

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 er nok det de fleste folk at gået at ventet på I 2020 og nu er der ikke så lang tid tilbage! CD Projekt Red er kendt som de gode drenge I branchen og mon ikke det forsætter da de siger alle de rigtige ting for tiden. Vi har fået flere clips af Cyberpunk 2077 og det ser rigtigt lækkert ud J


Cyberpunk 2077 kommer d. 16 april

Elden Ring

FROMSOFTWARE er nu tilbage med endnu en titel: Elden Ring. FROMSOFTWARE er gået fra en niche I Demon Souls til et rigtigt AAA studie og de står for den nye genre “Souls like”. Elden Ring kommer med mange af det man kan forvente fra Souls spillene med et fokus på world building. A Song of Ice and Fire skaberen George R.R. Martin som nok mest er kendt for Game of Thrones serien er gået sammen med FROMSOFTWARE for at skabe et spil med mere fokus på fortælling og så lyder det jo lige pludseligt meget lækkert. Game of Thrones blandet med Dark Souls? Kan det næsten gå galt?

Elden Ring kommer engang i 2020

Nioh 2

Team Ninja forsøger endnu engang med Nioh 2 som tydeligvis har brugt Dark Souls som inspiration. Nioh 2 foregår 50+ år efter det første spil, hvilket betyder at du ikke længere spiller som William Adams Men i stedet skal du lave din egen karakter. Hvor du rejser rundt midt I Japan under Sengoku eraen.

Nioh 2 kommer d. 13 marts

Doom Eternal

Vi troede at der skulle gå længere tid før vi så den næste spil i den store DOOM serie men nu er ID Sofware klar med endnu en! Doom Eternal. I 2016 vendte DOOM tilbage med DOOM 4 og hold da op en overraskelse med dens hurtige og glatte kamp scener. Så vi er spændt på at se hvad Doom Eternal kan gøre anderledes uden at ødelægge denne lækre shooter

Doom Eternal kommer d. 20 marts 2020

Dying Light 2

Dying Light er nu tilbage med dens lækre blanding af Parkour og zombies! Dying Light 2 forsætter med mange af de gode ting fra Dying Light med et nyt kort der får den fra 1’eren til at se lille ud! Dying Light 2 vil have større fokus på de beslutninger du tager og det du vælger vil kunne ses ude i verden.

Dying Light 2 kommer engang i 2020

The Elder Scrolls 6

Det er nok lige at strække den at The Elder Scrolls 6 når 2020 men vi kan da håbe ;) Bethesda annoncerede til E3 2018 at de var I gang med den næste titel i The Elder Scrolls serien. Vi ved ikke så meget endnu da vi kun har fået en trailer der viser en flot udsigt men ikke så meget andet

The Elder Scrolls 6 kommer højst sandsynlig 2021

 

Diablo IV

Vi slutter af med Blizzard da de har to spil på vej den store for mig er nok Diablo IV (4) efter deres tidligere lidt uheldige annoncering af Diablo Mobile har Blizzard endelig givet det fansene af serien har gået at ventet på nemlig Diablo 4! Og det blev belønnet med stort bifald! Diablo 4 vil tage en del inspiration fra den klassikeren Diablo 2 mens den stadig holder fast I det fra Diablo 3 vi elsker

Diablo IV kommer ud engang I 2020

Overwatch 2

Overwatch kom ud I 2016 og siden har fans ikke kunne få nok og nu er Winston klar til Overwatch 2! Mon ikke Blizzard bygger videre på den competitive opskrift de har fået bygget igennem årerene med den origanale hvilket ikke er nogen dårlig ting da de har fået fat I det rigtige. :)

Overwatch 2 kommer engang i 2020



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar